8. Rektörlük Turnuvasında Fakültemizin Şampiyonluk Heyecanı

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bursa Teknik Üniversitesi 8. Rektörlük Turnuvası ödül töreni 23 Haziran 2022'de Mimar Sinan Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Çekişmeli geçen müsabakaların ardından Futbol branşında Fakültemiz  FC İTBF futbol takımımız (Ömer Faruk Çelebi, Emrah Kapagan, Yunus Emre Sürmen, Osman Çolak, Ahmet Bozkurt, Serkan Kardeş, Kadir Özdemir, Abdullah Çelik, Behiç Efe Tekin, Sefa Karagöz) şampiyonluk kupası ve Masa Tenisi Branşında İşletme Bölümü Araştırma Görevlisi Serkan Kardeş birincilik madalyasını Rektör Prof. Dr. Arif Karademir ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal'ın elinden aldı.

Rektör Prof. Dr. Arif Karademir yaptığı tebrik konuşmasında turnuvada emeği geçen idari ve akademik personele teşekkür ederek katılımcıları tek tek tebrik etti.

19 Kasım 2022