İnsan Kaynakları ve Başvuru Değerlendirme Süreçleri

İşletme bölümü tarafından düzenlenen İşletme seminerleri kapsamında "İnsan Kaynakları ve Başvuru Değerlendirme Süreçleri" konulu söyleşi Akwel Bursa Turkey AŞ firması İnsan Kaynakları Yöneticisi Sayın Birgül KURT'un katılımı ile gerçekleştirildi. Söyleşide KURT; insan kaynakları ve başvuru değerlendirme süreçleri, iş müracatları, mülakat teknikleri, CV hazırlama, sosyal medya kullanımı, mesleğin kariyer fırsatları ve zorlukları gibi konularda sektörden örneklerle tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimizin kariyerlerine yönelik kişilik testi yapılarak sonuçlar doğrultusunda çıkarımlarda bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşi öğrencilerimizin merak ettiği soruların cevaplanmasıyla sona erdi. Sayın Birgül KURT'a etkinliğimize katılım sağladığı için teşekkür ederiz.

28 Mart 2024