Türkiye Sermaye Piyasası Birliğine Ziyaret

Fakültemiz İşletme bölümü öğrencileri Türkiye Sermaye Piyasası Birliğini ziyaret ettiler. Birlik eğitim müdürü Sayın Dr. Gökhan BÜYÜKŞENGÜR "Sermaye Piyasasında Trendler ve Kariyer" başlıklı sunum gerçekleştirdi. Birlik üyelerinden Pardus Portföy Yönetimi A.Ş. Portföy Yönetim Direktörü Sayın Mustafa KESKİNTÜRK ise "Sermaye Piyasalarında Kariyer" hakkında öğrencilere bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlik öğrencilerimizin merak ettiği soruların cevaplanmasıyla devam etti. Pardus Portföy Yönetim A.Ş. firmasının ofisi gezilerek etkinliğimiz sona erdi. Türkiye Sermaye Piyasası Birliğine, Pardus Portföy Yönetimi A.Ş.'ye, Sayın Dr. Gökhan BÜYÜKŞENGÜR'e ve Sayın Mustafa KESKİNTÜRK'e teşekkür ederiz.

17 Mayıs 2024