Fakültemize Yurt Dışından Önemli Ziyaret

Erasmus+ KA107 2020 projesi kapsamında Gürcistan Ivane Javakhishvili Tiflis Devlet Üniversitesi öğretim üyesi ve toplumsal cinsiyet çalışmaları programı başkanı Doç. Dr. Medea Badashvili İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümünü ziyaret etti. Dr. Badashvili, ziyareti çerçevesinde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölümü öğrencilerine “The Advantages and Disadvantages of Labor Migration: The Case of Georgian Migrants in The USA” başlıklı bir seminer verdi. Doç. Dr. Badashvili yaptığı saha çalışması verileri ışığında Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Gürcü göçmenlerin topluma entegrasyon süreçlerini ve yaşadıkları zorlukları masaya yatırdı. Sosyoloji bölümünün Mesleki Yabancı Dil dersi öğrencilerinin yanı sıra fakülte öğretim elemanlarının da katıldığı seminer, soru-cevaplarla tamamlandı.

31 Mayıs 2023