İMEP’in Devamında Bahar Dönemi İsteğe Bağlı Staj İşlemleri

İşletmede Mesleki Eğitim Programını (İMEP) tamamlayan öğrenciler, Dönem içi İsteğe Bağlı Staj kapsamında haftalık 3 günden az olmamak şartıyla firmalardaki stajlarına Bahar Yarıyılında devam edebilirler. Bursa Teknik Üniversitesi Senatosunun aldığı karar gereği, haftalık ders yükü, en az 3 iş günü (Cumartesi günüde dâhil olabilir) firmada staj yapabilmek için uygun olan öğrencilerin Dönem içi İsteğe Bağlı Staj sürecindeki “İş Kazası ve Meslek Hastalıkları Sigorta Primi” giderleri üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.

İMEP Kapsamında İsteğe Bağlı Staj 19 Şubat 2024 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Öğrencilerin staja başlamadan önce aşağıdaki belgeleri tamamlayıp, Fakülte Staj Bürosu sorumlusu Mümin ÖZKAN’a teslim etmeleri gerekmektedir.

1. Öğrencinin staj yapmak istediğini belirten Bölüm Başkanlığına yazılmış Dilekçe
  2. İşyerinden alınacak İşyeri Staj Kabul Belgesi
  3. İTBF Staj Formu (İndirmek İçin TIKLAYINIZ)
  4. Bir adet Biyometrik Fotoğraf