2024 yılının ilk dersini Vakıf PayS IT Müdürü Servet Caner Dağdeviren verdi

Fakültemiz Psikoloji Bölümü PSİ0113 Bilgi ve İletişim Teknolojileri dersini veren Dr Öğr. Üyesi Önder Canbulat 2024 yılının ilk dersinde Vakıf PayS IT Müdürü Servet Caner Dağdeviren’i konuk etti.

Dağdeviren "Geleceğin Teknolojileri ve Psikoloji" konulu etkileyici bir sunum gerçekleştirdi. Bu sunum sayesinde öğrencilerimiz, bilgisayar tabanlı uygulamaların geleceğini öğrenirken psikolojik etkilerini ve uygulamalarını anlama şansı buldu.

Ders hocamız Canbulat teşekkür konuşmasında öğrencilerimize bu kıymetli bilgilerini aktardığı için büyük mutluluk duyduğunu bu deneyimle, birinci sınıf öğrencilerimize teknik üniversitede okumanın ayrıcalığını hissettirme şansını yaşadığını belirtti. Ayrıca, Servet Caner Dağdeviren ve kıymetli ailesine öğrencilerim adına teşekkürlerini iletti.

03 Ocak 2024