Prof. Dr. Kasım Küçükalp ile İnsanı Yeniden Düşünmek

Bursa Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nde düzenlenen etkinlikte, Diyanet Genç Ofis, Kritik ve Analitik Düşünme Topluluğu ile Genç Fikirler Topluluğu'nun davetlisi olarak, Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Kasım Küçükalp yer aldı.

Yıldırım Bayezid Yerleşkesi'nde öğrencilerle bir araya gelen Küçükalp, "İnsanı Yeniden Düşünmek" konulu söyleşisinde insanın mahiyeti ve varlık sebebi ekseninde hakikat arayışı, bu bağlamda bugün nerede durduğu gibi metabilişsel konulara değindi. Söyleşi sonrası gelen soruları cevaplayan Küçükalp’e program sonunda katılımlarına istinaden Bursa Teknik Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Ekber Şah Ahmedi teşekkür belgesi verdi.

21 Mayıs 2024