Çift Anadal ve Yandal Programları

-Bölümümüz bünyesinde çift anadal programı açılacak bölümler ve ders planları aşağıda yer almaktadır.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-İşletme Bölümü ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-Psikoloji Bölümü ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-Sosyoloji Bölümü ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-Denizcilik Fakültesi ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-Mühendislik Fakültesi ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

Uluslararası İlişkiler Bölümü-Orman Fakültesi ÇAP Öğretim Planları için tıklayınız.

-Bölümümüz bünyesinde açılacak yandal programı ve ders planı için tıklayınız.